Home > Diensten > Online video

Online video


Wij bedenken en maken online video's

Je denkt aan een online video om je product of dienst op een leuke en/of originele manier voor te stellen? Wij helpen je met het idee, de uitwerking en de marketing push bij de lancering.

Video als onderdeel van je marketing strategie en sales

Steeds meer bedrijven ondersteunen hun marketingstrategie en sales met online video.
Het medium kan vele vormen aannemen: video-advertenties, grappige reclamefilmpjes, of videotraining. Het medium video wordt ook vooral ingezet omwille van het virale effect dat het kan teweeg brengen. Maak een originele of grappige bedrijfsvideo of productvideo en met een beetje geluk verspreidt die zichzelf via sociale media.

We optimaliseren je video's voor de zoekmachines

Niet enkel websites, teksten en afbeeldingen, maar ook online video's worden best geoptimaliseerd voor zoekmachines. Google neemt video's ook op in zijn zoekresultaten. Een passende titel, omschrijving en de correcte tags dragen bij tot een beter vindbaarheid en een snellere verspreiding van je video's.


Je wenst een online video voor je business? Contacteer ons

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

2816

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:
“Profileer je merk met een online video
op sociale media. Zorg voor een leuke,
inspirerende of emotionele inhoud.”

Online video’s: toegankelijker dan ooit

Breedband internet en mobiel internet heeft webvideo een flink stuk toegankelijker gemaakt. Ze worden niet alleen bekeken op de computer of laptop, maar ook steeds vaker op tablets en smartphones.

Voor de verspreiding wordt gebruik gemaakt van videosites als YouTube en Vimeo. Of de video's worden op sociale media en de eigen bedrijfswebsite geplaatst.

Een low-cost bedrijfsvideo of productvideo

Door de verdere digitalisering van het medium zijn online video's een pak goedkoper geworden dan de traditionele bedrijfs- en productfilms. Op technisch vlak zijn de video's nog nooit zo goed geweest, en dat voor een low-cost budget.


Offerte nodig voor een low-cost online video ? Contacteer ons