Home > Diensten > Statistieken en analyse

Statistieken en analyse


Het belang van testen en meten

Statistiek zijn veel meer dan een teller op je website

De statistieken van je website zijn vandaag meer dan een teller met de mogelijkheid om te kijken waar je bezoekers vandaan kwamen. Tegenwoordig wordt er veel interessante data in opgeslagen over jouw online aanwezigheid.

Meten hoe goed je online inspanningen scoren, hoeveel bezoekers je hebt gekregen op je website of sociale media, waar die bezoekers op hebben geklikt, waar ze je website hebben verlaten enzovoort. Het is belangrijk voor elk bedrijf of organisatie.

Een goede en gratis tool voor het bijhouden van websitestatistieken is Google Analytics. Maak er gebruik van, het loont altijd!

Statistieken leiden tot de juiste strategische beslissingen

Met behulp van jouw websitestatistieken of de statistieken van je sociale media neem je de juiste strategische beslissingen voor de toekomst van je online media. Statistieken maken het mogelijk dat budgetten doelgerichter worden ingezet. Zo kom je met minder kosten tot hogere opbrengsten met je website en sociale media.


Wil je meer weten over statistieken en de analyse ervan? Contacteer ons.

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

2854

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:
“If you don’t know your figures,
you don’t have a business…”

Statistieken en analyse in de praktijk

Leg je doelen vast, analyseer en optimaliseer

Leg voor jezelf vast welk doel je wilt bereiken met je online media, welk resultaat je wilt behalen. Stuur vervolgens je online media bij om dat doel te bereiken. Analyseer na elke wijziging je statistieken om het resultaat te evalueren.

Resultaten kan je dus constant verbeteren door te meten en te optimaliseren. Dat laatste gebeurt met weboptimalisatie en conversie-optimalisatie.


Wil je meer weten over statistieken analyseren en resultaten optimaliseren?
Contacteer ons.