Home > Diensten > Webhosting

Webhosting


Hosting: kies voor stabiliteit en zekerheid

Niets is ergerlijker voor een gebruiker dan een website of online applicatie die niet bereikbaar is of traag inlaadt. Kies daarom voor een stabiele en krachtige hosting die flexibel kan meegroeien met je website.

Dankzij een partnership met diverse hosting providers, kunnen we telkens een hosting op maat van je website samenstellen. Al onze hosting oplossingen kunnen snel geactiveerd en aan je domeinnaam gekoppeld worden. Technische aanpassingen of uitbreidingen worden indien mogelijk à la minute uitgevoerd.

Shared hosting

Bij shared hosting worden meerdere websites op eenzelfde server geplaatst bij de hosting provider. Shared hosting is de goedkoopste vorm van hosting die wij aanbieden, maar heeft het nadeel dat de ene website de andere kan doen vertragen.

Cloud hosting

Cloud hosting is een nieuwe vorm van hosting op geclusterde (aan elkaar gekoppelde) servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat. Dit zorgt ervoor dat je website of applicatie efficiënter omspringt met geheugen, processorkracht en opslagruimte. Je neemt immers de capaciteit af die je op dat ogenblik nodig hebt en je betaalt alleen voor wat je verbruikt.

webhosting-cloud-hosting

Dedicated hosting

Bij dedicated hosting wordt je website op een gehuurde server van de hostingprovider geplaatst. Anders dan bij shared hosting wordt deze server niet met andere klanten gedeeld, maar heb je die volledig voor jezelf. Dedicated hosting wordt vaak gekozen door bedrijven die geen eigen IT-dienst hebben voor het onderhoud van de server, maar wél hoge eisen stellen aan de bereikbaarheid van hun website.

Co-located hosting

Bij colocatie wordt je eigen aangekochte server veilig ondergebracht in het datacenter van een hosting provider. De server is op die manier rechtstreeks verbonden met het internet. Zo heb je een optimale en supersnelle verbinding.
Je kan je server vanuit een andere locatie benaderen om de meest gangbare installaties en updates uit te voeren. Is er een hardware probleem? Dan moet je naar het datacenter om dit op te lossen.

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

1911

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:

Kies voor een locale hosting in functie van zoekmachine optimalisatie

Ook de locatie van de webserver waarop je website staat heeft invloed op de zoekmachines. Een plaatselijk gehoste website laadt sneller en scoort daardoor beter. Wil je een goede ranking in België, neem dan beslist een hosting in België.


Een hosting op maat nodig? Vraag ons advies.

“Wij selecteren onze hosting partners niet alleen
op de bereikbaarheid van de server maar ook op
bereikbaarheid van de klantenservice.”

Prijzen voor hosting variëren héél sterk

De prijzen voor hosting variëren héél sterk. Laat de prijs niet de doorslaggevende factor zijn. Naast bereikbaarheid van de server is vooral naar de kwaliteit van de klantenservice belangrijk. Het zal je maar gebeuren dat je website offline gaat en dat de hosting provider niet bereikbaar is.


Een prijsofferte voor webhosting nodig? Contacteer ons.