Vanaf januari 2019 gaan Van Holm Communicatie en The Instance samen verder als Crossmedial. Sinds 2001 deelden we al onze kantoren en expertise, maar nu gaan we voluit samenwerken vanuit één nieuwe visie. Centraal staat de wisselwerking tussen print en online communicatie. Onze nieuwe naam is dus niet toevallig: crossmedial - creative agency.
Ga naar onze nieuwe website:

CMS


Wat is een Content Management Systeem of CMS?

Het CMS of Content Management Systeem is een webapplicatie waarmee je de navigatie en inhoud van je website op een eenvoudige manier kan aanpassen en uitbreiden. Het is een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarvoor geen technische kennis vereist is. Met de basiskennis van tekstverwerking en een portie gezond verstand kom je al een héél eind.

Waarom zou je investeren in een CMS?

  • Een CMS is kostenbesparend op voorwaarde dat je er ook gebruik van maakt. Je hoeft geen beroep meer de toen op onze diensten om je website up-to-date te houden.
  • Je website blijft makkelijk actueel. Je kan zelf nieuwe inhoud toevoegen op een snelle en flexibele manier. Je hoeft geen beroep meer te doen op een specialist voor de meeste aanpassingen.
  • De look van je website blijft consistent. Je past alleen de inhoud aan en raakt niet aan de vormgeving van de website. Die vormgeving is van tevoren door ons vastgelegd en alle content wordt daar automatisch ingegoten.
  • Je doet zelf aan SEO (zoekmachine optimalisatie). Je optimaliseert de content van je website voor de zoekmachines.


Wil je meer weten over Content Management of een offerte op maat?
Contacteer ons.

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

2830

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:
“Je beheert en onderhoudt je website precies
zoals je dat zelf wil. Niet op een manier
die gedirigeerd wordt door het CMS.”

Wij raden het Umbraco CMS aan

Voor de meeste van onze projecten maken wij gebruik van het contentmanagementsysteem Umbraco. Umbraco is een Open source CMS gebaseerd op Microsoft ASP.NET. Het is een toegankelijk en makkelijk uitbreidbaar framework.

Open source is software waarbij de broncode vrij toegankelijk is. Er zijn dus geen licentiekosten aan verbonden, enkel eenmalige implementatiekosten.


Wil je meer weten over het Umbraco CMS of een vrijblijvende demo?
Contacteer ons.

Umbraco CMS