Webdesign


Design in functie van informatie en interactie

Websites en webapplicaties zijn uitgegroeid tot werkinstrumenten met strategische opportuniteiten voor elke organisatie. Informatie en interactie zijn daarbij belangrijker dan ooit tevoren.

Wij geloven dat een goed design of ontwerp de informatie en interactie van je website moet ondersteunen, niet overtreffen. Overmatig gebruik van visuele effecten en grafische elementen gaat vaak ten koste van de inhoud. Onze designs zijn daarom in de eerste plaats functioneel.

Het ontwerpproces is in wezen een proces van analyseren, organiseren en accentueren en hangt nauw samen met de informatie-architectuur.

Responsive design: één ontwerp voor diverse apparaten

Responsive-design

Vandaag ontwerpen we websites en webapplicaties die zich aanpassen aan de kenmerken van het apparaat waarop ze bekeken worden. Smartphones, tablets, laptops en desktop pc's: responsive design of smart webdesign zorgt ervoor dat je website optimaal wordt weergegeven op al deze apparaten.

Bekijk enkele voorbeelden van responsive design bij onze realisaties.

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

2927

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:
“Een goed design moet de inhoud
en interactie van je website ondersteunen,
niet overtreffen.”

Klantgericht ontwerpen

Denk vanuit de beleving van de klant

De meeste organisaties denken teveel vanuit hun eigen structuur en niet genoeg vanuit de beleving van de klant. Inzicht in de klant en zijn beleving zijn onontbeerlijk voor een strategisch ontwerp. Daarom laten wij aan elk design een analyse van de doelgroep voorafgaan. Zo zijn we zeker dat we je website of applicatie klantgericht ontwerpen.

Een consistente en herkenbare vormgeving

We zorgen voor een consistente en herkenbare vormgeving voor al jouw online (en offline) communicatie. Een klant voelt zich meer vertrouwd met je organisatie wanneer alle communicatiekanalen duidelijk herkenbaar zijn en op elkaar afgestemd.
Dat heeft alles te maken met het voldoen aan de verwachtingen van de klant.


Wil je meer weten over webdesign of een offerte op maat?
Contacteer ons.