Home > Wie zijn we

Wie zijn we


Een full-service webdesign agentschap

The Instance werd in 2001 opgericht als spin-off van Van Holm Communicatie. Wij zijn een full-service webdesign agentschap dat krachtige no-nonsense websites ontwerpt en bouwt. We bedenken en ontwikkelen mobiele applicaties voor tablets en smartphones.

We bieden je tevens een ruim gamma van aanverwante online diensten aan. Deze diensten gaan van zoekmachine marketing, webvertising, e-mail marketing, mobiele marketing tot sociale media.

Daarnaast brainstormen we samen om het maximale resultaat uit je online media te halen. We bekijken wat de online trends van morgen worden en hoe we daarop kunnen inspelen.

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

1772

Contacteer ons voor advies of een offerte

Gelieve deze informatie aan te passen of te vervolledigen:

Contacteer mij via:
“Wij maken niet wat je vraagt, maar vooral wat je
nodig hebt als antwoord op de toenemende impact
van internet, sociale media en mobiele oplossingen.”

Onze opdracht

Onze opdracht bestaat uit het voortdurend aftasten en uitdagen van de grenzen tussen IT en design. Deze evenwichtsoefening is essentieel om ideeën, verwachtingen en noden te vertalen in online media die renderen. Media die in de eerste plaats inspelen op de noden en verwachtingen van je bezoeker of gebruiker.

Daarnaast is het ook onze taak om je wegwijs te maken, concepten aan te reiken en advies te geven over de haalbaarheid van je project. Wat wil je bereiken met je website of online applicatie? Hoe pakken we dit aan binnen het vooropgestelde budget? Een project is pas geslaagd wanneer we beiden de vruchten daarvan plukken.

Onze concepten voor het web

De websites van vandaag waren gisteren ondenkbaar en zijn morgen achterhaald. Onze online concepten zijn daarom gegrondvest op vooruitdenken en verscheidenheid.
Een goed concept vormt de basis van een effectieve gebruikersbeleving en is doelgericht. Onze concepten komen daarmee tegemoet aan zowel de behoeften van de gebruiker als die van de eigenaar.

Met wie doen we
het allemaal?

> Bekijk onze partners

“Neem geen genoegen met wat vandaag de norm is,
of je raakt snel achterop. Als ondernemer moet je
nadenken en voorspellen hoe de dingen over
een jaar zullen zijn.”

Onze filosofie

Onze filosofie is eenvoudig: interactieve oplossingen aanreiken in hun meest pure en doeltreffende vorm. Complexe technologie wordt herleid tot de essentie. Het resultaat zijn gebruiksvriendelijke websites en mobiele toepassingen met een lage drempel en een grote toegankelijkheid.

Vanuit onze "keep it simple" filosofie ontwikkelen we "keep it simple" technologie.
Onze oplossingen maken gebruik van up-to-date open source technologie. Het geheel vertaalt zich in websites die je zelf kan aanpassen op een intuïtieve manier.